Friday, August 29, 2008

KEJUTANNN!!




Kejutan yang aku terima sehabis mesyuarat seksyen....adusss....tak kusangka yang "dia" akan mensurprise kan aku sebegini rupa...ermmm...tapi dari tukang hantar aku dah dapat agak...yang bunga ini dari "dia"....heheheheh...thanksss....birthday aku lambat lagi....tapi aku dah dapat bunga and dah celebrate.....


p/s:...buat "dia"....tak tahu nak tulis apa kat sini....yang pasti....aku sayang amat sama "dia"....thanks kerana sudi menjadi tempat aku meluahkan perasaan...tempat aku berkongsi suka dan duka....tempat aku berpaut....bertemu "dia" segala resah gelisah akan hilang....

5 comments:

dfar90 said...

..:D moger berbahagia sehingga ke jinjang pelamin n seterusnyer hingga ke akhir hayat....aminnnnn..


p/s: jgn lupe jemput ambe doh laa..tau laa ambe nih dok lekat kat opis..:D

tuan rumah said...

hhahahahah....ermmm...rasanya tak leh sampai jinjang pelamin la bro...:(

dfar90 said...

..lor naper plokz...jgn lok kater pelamin angan ku musnah....dok baik laa laguh tuh...

Anonymous said...

The flower look so greeeeennnnn!!....peace!

Teringat citer 'green green grass by the river'..dolu-dolu punya citer...

amnas said...

The flower look so greeeeennnnn!!....peace!

Teringat citer 'green green grass by the river'..dolu-dolu punya citer...

p/s: lupa nak taip nama daaa...